2014. február 25., kedd

10 éves a mikibirta.com10 éves a mikibirta.com

10 éve hogy a mikibirta.com elindult. Ma blog formájában működik. Erre megy a világ. Ez volt az első design. Philipp András munkája.
A fénykép 2000-ben New Yorkban készült abban a műhelyben ahol parkettáztam egy évig. Ezért amikor hazatértünk, az első pár év még az amerikai élményekről szólt, ezért a NY-i háttérkép. Az a 3 világos csík jobbról, eredetiben is rajta van a képen. Így sütött be a nap az ablakon. A gitárom akkor volt 6 éves. Ma 20.
Nem tudom hogy a közösségi portálok mellett, meddig lesznek hivatalos weboldalak. Egy kicsit olyan érzésem van velük kapcsolatban, mint a cd korongokkal. manapság már senki sem használja őket, de a fesztivál szervezők ragaszkodnak hozzá. :) Én például továbbra is fenntartom a tárhelyet, és a domain nevet is, de már nem működtetem. Illetve átköltöztettem ide a blogra. Ez interaktívabb. Könnyebben tudom kezelni, és több emberhez eljut. Kíváncsi vagyok hogyan alakul ez a jövőben. Mindenesetre ezt az oldalt érdemes látogatni. Mindig beszámolok az aktuális dolgaimról! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése