2015. február 3., kedd

Kortárs Művészeti Szalon február 23. 18:30 Magyar Színház
Sok szeretettel várak benneteket erre a programra. Nekem különösen is kedves lesz ez az este, mert egy versemet is bemutatom, ami azért érdekes, mert 30 év után kezdtem megint írni....
Gyertek el, (ingyenes egyébként), de regisztráció szükséges. 
Természetesen a beszélgetés mellett gitározni is fogok!!!!

"Kedves Barátaink!

Egyre több olyan új program indul, amelyben a művészek nem a médián keresztül, hanem élőben, közvetlenül találkoznak a közönséggel, hiszen a személyes kapcsolat sokszor meghatározó lehet egy-egy alkotás hitelessége, értelmezése szempontjából.

A Kortárs folyóirat és a Pesti Magyar Színház egy új rendezvénysorozatot indít Kortárs Művészeti Szalon címmel, amelyben különféle művészeti területek egymásba játszó lehetőségeit, találkozásait mutatjuk meg. Az irodalom, a képzőművészet és a zene régen is, ma is több módon, több szállal kapcsolódik egymáshoz, s ezekből az együttállásokból, összjátékokból nagyon érdekes új élmények, gondolatok születhetnek.

A Kortárs Művészeti Szalon első estjén Birta Miklós, gitárművész, Krulik Marcell, fotóművész és Térey János, költő lesznek vendégeink, akik az emlékezet mint művészeti alkotóelem szerepéről, működéséről beszélgetnek. Az est háziasszonya Kappelmayer Zita.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A belépés ingyenes!

Az ülőhelyek biztosítása érdekében előzetes regisztráció ajánlott:
http://www.kortarsonline.hu/kortars-muveszeti-szalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése