2015. október 4., vasárnap

WalkAway Kassa JazzFestival 2015 október 22004-től kezdődően rendszeresen játszottam Lengyelországban, és nyugodtan állíthatom szakmai életem egyik legszebb időszakát éltem meg abban a 3 évben. Az önéletrajzomban részletesen írok erről az időszakról. Egy sajnálatos esemény miatt hosszú évekre megszakadt ez a kapcsolat. Ennek részletezését nem szándékozom nyilvánossságra hozni. A történet szempontjából csak annyi az érdekes, hogy egy harmadik fél sok éves munkámat és kiépített kapcsolatrendszeremet nullázta le.
Ezért is volt számomra különösen is fontos a hétvégi esemény. Váratlanul meghívást kaptam a lengyel WalkAway bandtől a Kassai Jazzfesztiválra egy közös koncertre. Egy 8 éves szünet után ismét együtt voltunk a szinpadon. És mintha egy perc sem telt volna el, ugyanazzal a lendülettel és energiával játszottunk. Őrületesen jó buli volt. Nekem a gesztus nagyon sokat jelentett, hogy újra meghívtak. Nagyon örültem az eseménynek.
  Azért volt izgalom, mert sok nótáról nem volt kotta, amit csak ott tudtam meg, és miután évek óta nem játszottam a műsort, illetve számomra több új szám is szerepelt a programban, így a koncert előtt írtam le hangfelvételről és abból játszottam. Azonban a szinpadra lépve már rendben voltak  a dolgok..
A szerzői jogokat nem akarom megsérteni, ezért az első nyitó szám gitárszólóját tudom csak megosztani veletek. Azonban a stenk, a sok érzelem így is felszínre kerül. Legalább is visszahallgatva így érzem.

Tomasz Grabowy- bass
Krzysztof Zawadzki-drums
Bernard Maseli-malletkat
s én gitáron
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése