2016. április 21., csütörtök

Elment Prince

Nem tudom elhinni. Egyszerűen hihetetlen. Számomra ez sokkal hihetetlenebb mint amikor Michael Jackson, vagy Whitney Houston ment el. Mert ott legalább volt valami előzménye a dolognak, de itt semmi. Vagy csak mi nem tudtunk róla. Volt az a hír, hogy a repülőjének le kellett szállnia, mert rosszul lett. Az valami komoly dolog lehetett. Remélem idővel meg fogjuk tudni mi történt.
Számomra ő egy igazi csillag volt. Óriási tehetség volt. Elképesztő előadó. Ilyen ember csak ritkán születik. Én csak elfogultan tudok beszélni a zenéjéről. Főleg a groove-os dolgait bírtam. Végtelenül szomorú. Hirtelen ment el, fiatalon. Mennyi minden zenét adhatott volna még nekünk. Elkezdte felrakni a netre ingyen a zenéit. Én le is töltöttem ebből. Hát, ennyi időt kapott. R.I.P.
 Egyébként még az is az eszembe jutott, hogy csak kamu, és megrendezte. És csak egy amolyan Princes extravagáns ötlet a részéről hogy megtudja hogyan reagálnak az emberek, ha elmegy. Látni akarta. Megihlette Bowie halála. Hatalmas biznisz lenne, ha a világot át tudná verni. Nos ha mégis így lesz az rövidesen ki fog derülni, ha nem akkor is dícséret a részemről, hogy simá ki tudom nézni belőle ezt. Bárcsak így lenne. Rogers Nelson...



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése