2018. január 16., kedd

Alannah MylesKi ne emlékezne erre a dalra?És ki tud róla ma? Ezt a videót több mint 21 millióan nézték meg. A 3 évvel ezelőtti videóit pedig jó ha 50 ezren. Ma este (2018 01 16) kinyitottam egy időkapszulát, és régi számokat hallgattam először a 70-es évekből, aztán a 80-as évekből. És belefutottam Alannah slágerébe a Black Velvet-be. Azt most nem írnám le hányszor hallgattam meg egymás után, de sokszor...:)
Egyértelmű volt, hogy utánanézek mi van vele mostanában. Semmit sem változott. Sem külsőleg, sem belsőleg. Energia, kinézet, minden stimmel. Igazából nem értem miért nem ismeri az egész világ... Illetve van sejtésem hogyan működnek ezek a dolgok.  A Black Velvet nagyon nagy sláger volt.  A mai dolgai közül is sok tetszik. Mint például ez:


A "újrafelfedezett" kedvenceim között a helye! :)
ui.: Függetlenül attól hogy jó nótákat énekel, tisztában vagyok vele, hogy másnak mást jelent. Nálam bizonyára szerepet játszik, hogy megnyitott egy kaput a régmúltba, és ez igen jó érzéssel töltött el. Bár Clash-t is hallgattam ugyanabban az időszakban, most meghallgattam, és valahogy nem nyitott kaput. Ez igen. Ezért is írtam róla. Van benne valami..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése